Ballooning with special shapes-we do it already 28 years

Ons ballonbedrijf Flying Balloon Compagnie bv was het eerste ballonbedrijf in Friesland en is al vanaf 1987 bezig met ballonvaarten voor een ieder die deze ervaring wil meemaken.
De piloten die voor ons varen hebben vele jaren ervaring en bezitten alle benodigde certificaten om een mooie maar vooral veilige ballonvaart uit te voeren.

  

We stijgen met de ballon op vanuit o.a:Friesland-Groningen-Drenthe-Overijssel en ook vanuit Uw eigen woonplaats bij 4 personen of meer.

 We ballonvaren 1 a 1½ uur in alle rust op verschillende hoogtes boven een afwisselend landschap.
Na de landing pakken we samen de ballon weer in en ontvangen de passagiers hun luchtdoop met champagne en krijgen ze een luchtdoopcertificaat uitgereikt. Onze crewleden rijden met de volgwagen achter de ballon aan en pikken ons na de landing weer op. Wij drinken dan nog een borrel in onze eigen ballonbar en u krijgt een herinnering. Aan het eind van de avond brengen wij u dan weer terug naar de plaats van vertrek.
Geïnteresseerde familieleden of kennissen kunnen altijd achter de volgauto aanrijden om alles van dichtbij mee te maken. Vanaf ontvangst tot afscheid neemt de vaart zo’n 3 tot 4 uur in beslag.

Het is ook mogelijk om in onze bar voor of na een ballonvaart een compleet verzorgt menu of chinees buffet te gebruiken.Ook een ideale locatie voor familie of groepsfeesten.Eerst ballonvaren en dan een leuke afterballooning party.Vraag eens naar de speciale groepstarieven incl.eten

Ballonvaart met ochtendvaarten!

De ochtendvaarten staan meestal rond zonsopgang gepland (dit vanwege de veiligheid). Het is een schitterende gewaarwording om de zon op te zien komen vanuit de mand.

This is a part of the Motorbike team

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Flying Balloon Compagnie B.V.
Scheen 7
8501 HA Joure Holland
Tel: 0513 417 634
Mob: 06 53759650
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.