Ballonvaren voor Bedrijven

Ballonvaren als bedrijfsuitje?
Kijkt u dan eens bij arrangementen.

een bedrijfsgroep Met de sponsor outocompu de lucht in

We kunnen groepen tot 150 personen varen.

Een heteluchtballon met de naam of logo van uw eigen bedrijf behoort ook tot de mogelijkheden.

Reclame op een ballon is een goede manier om uw bedrijf onder de aandacht van een groot publiek te brengen. Ballonnen zijn één van de meest gefotografeerde objecten ter wereld en de naam die men op een ballon ziet blijft vaak jaren lang in het geheugen hangen. Maar een ballon hoeft niet alleen als inmens billboard of reclamezuil te dienen, integendeel de kracht van ballonvaren zit erin dat mensen mee kunnen de lucht in. De perfecte manier van relatiemarketing! Een eigen ballon biedt u een perfecte gelegenheid om uw relaties een avond op hoog niveau aan te bieden. In plaats van een avond naar een voetbalwedstrijd of een etentje gaat u in uw eigen skybox met uw relaties op avontuur.

Hieronder enige reclame ballons die door ons bedrijf gevaren worden:

de Varilux ballon van Essilor De H&C Ballon

 Reclameballon

Een reclameballon kan gemaakt worden in de door u gewenste kleuren en met een logo of naam van wel 8 meter hoog en 16 meter breed,en dan komt het er meestal ook nog eens 2 of zelfs bij grotere ballonnen 3 maal op de ballon. Een ballon heeft een levensduur van wel 6 tot 8 jaar als er zo'n 80 keer per jaar mee gevaren wordt. Ballonnen zijn er in allerlei soorten en maten. Tijdens een vaart kunnen tussen de 2 en 12 personen per ballon mee de lucht in. Er zijn zelfs ballonnen die twintig of meer personen mee nemen. Wij houden van een persoonlijke aanpak en vinden interactie met u en onze klanten erg belangrijk. Daarom varen wij nooit met meer dan twaalf personen in een ballon.

Dreamflights

Sinds het najaar van 2002 is onze dochteronderneming Dreamflights officieel dealer geworden van het merk Kavanagh Balloons. Deze ballonproducent uit Sydney maakt hoogwaardige ballonnen, manden, branders en gasflessen. Mede door ons dealerschap van dit innovatieve merk zijn wij in staat om te werken tegen scherpe tarieven waarbij veiligheid, kwaliteit en plezier gewaarborgd blijven.

Kavanagh Balloons uit Australie Dealer Ron Kleinsmit 

Special shapes

Ook is ons bedrijf gespecialiseerd in z.g. special shapes. Een special shape is een ballon die de vorm heeft van bijvoorbeeld een fles, een koe, een kikker, een kachel, een kip of een pauw. U kunt het zo gek niet bedenken of er kan een special shape van gemaakt worden. Deze special shapes zijn de publiekstrekkers bij evenementen. Vaak worden deze ballonnen ook uitgenodigd voor grote evenementen in het buitenland.

de bunch off Balloons de mooiste specialde kikker komt op vele festivals 

 

 

 

Interesse in een bedrijfsballon ?

Een ballon van uw bedrijf is dus een eye-catcher van groot formaat. Is de bovenstaande Bunch of Balloons misschien iets voor u of uw bedrijf met uw reclame erop? Of wilt u meer weten over deze vorm van marketing? Bel of mail ons voor vrijblijvend advies en informatie.

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Flying Balloon Compagnie B.V.
Scheen 7
8501 HA Joure Holland
Tel: 0513 417 634
Mob: 06 53759650
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.