Vakantiehuizen in Portugal

 

In beide huizen zijn er 3 slaapkamers aanwezig, waarvan 2 met een tweepersoonsbed en 1 met 2 losse bedden wat ruimte bied aan een totaal van 6 personen. Er is    nog 1 kamer extra waar een stapelbed in staat en waardoor er eventueel. 2 personen meer in huis kunnen. De hoofdslaapkamer bezit een eigen badkamer met bad, douche-toilet en Nederlandse TV is aanwezig. Bij de huizen staan ook 2 mountainbikes en 1 dames en 1 herenfiets.Deze zijn gratis beschikbaar !

Ook kunt U uw laptop meenemen en internetten op ons draadloos netwerk.Deze service is gratis.

Buiten is er een trampoline/schommel/zandbak en een zwembad van 10 bij 4 meter, met glijbaan aanwezig.

 

.

 

Rondom de vakantiewoning

Figueira e Barros is een zeer karakteristiek dorp dat niet is aangetast door massatoerisme. Het dorp ademt rust uit, lekker tot rust komen gebeurt hier automatisch. Figueira e Barros is centraal gelegen in de Alentejo, en ligt op 1 uur en 40 minuten rijden van de luchthaven van Lissabon. Het is gemakkelijk te bereiken met bijvoorbeeld een huurauto vanaf de luchthaven.

Via prachtige dorpen zoals Mora-Pavia en Avis arriveert u in Figueira e Barros. Als u dan rechts op de heuvel kijkt, ziet u de kerk en de twee prachtige huizen die liggen op het zuiden. Met een vrij uitzicht van bijna 270 graden zit u naast het zwembad, heerlijk te genieten in de zon van dit bijzondere uitzicht.Als het heel warm is kunt u heerlijk onder de veranda zitten.Er is veel natuur te zien en vooral prachtige dorpen die honderden jaren oud zijn.

.

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Flying Balloon Compagnie B.V.
Scheen 7
8501 HA Joure Holland
Tel: 0513 417 634
Mob: 06 53759650
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.