de Omgeving

 

Figueira e Barros is een zeer karakteristiek dorp dat niet is aangetast door massatoerisme. Het dorp ademt rust uit, lekker tot rust komen gebeurt hier automatisch. Figueira e Barros is centraal gelegen in de Alentejo, en ligt op 1 uur en 40 minuten rijden van de luchthaven van Lissabon. Het is gemakkelijk te bereiken met bijvoorbeeld een huurauto vanaf de luchthaven.

 

Via prachtige dorpen zoals Mora-Pavia en Avis arriveert u in Figueira e Barros. Als u dan rechts op de heuvel kijkt, ziet u de kerk en de twee prachtige huizen die liggen op het zuiden. Met een vrij uitzicht van bijna 270 graden zit u naast het zwembad, heerlijk te genieten in de zon van dit bijzondere uitzicht.Als het heel warm is kunt u heerlijk onder de veranda zitten.

Er is veel natuur te zien en vooral prachtige dorpen die honderden jaren oud zijn. In de omgeving is veel natuurschoon te bewonderen,een rivier waar u allerlei watersporten kunt beleven ,paardensport,marmergroeven,heerlijk eten voor weinig en veel gebouwen uit de oudheid.

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Flying Balloon Compagnie B.V.
Scheen 7
8501 HA Joure Holland
Tel: 0513 417 634
Mob: 06 53759650
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.